Programa general d'inversions 2020-2023

El Programa general d’inversions (PGI) és un programa de suport econòmic de la Diputació de Barcelona, dotat amb 260 M€ i emmarcat en el Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023. Aquest programa està orientat a promoure al llarg de quatre anys la nova inversió i el manteniment sostenibles d'inversions a la província de Barcelona, i es basa en una dotació garantida per a cada ens local i coneguda de forma prèvia a la sol·licitud.

Aquesta plataforma web és l'espai destinat a fer seguiment i rendir comptes sobre la gestió dels ajuts atorgats per la Diputació de Barcelona en el marc del PGI a través de les seves dues línies de suport (L1 i L2). Per a més informació sobre el PGI, les seves dues línies d'actuació així com sobre els seus indicadors de context, podeu consultar el següent enllaç.

Nota: el darrer període de presentació de sol·licituds per a la Línia 1 va finalitzar el 30 de novembre de 2022. Atès que les actuacions que es mostren en aquesta plataforma són les que la corporació ha formalitzat, aquest fet provocarà alteracions en el % "Estat d'execució global" que es mostra a continuació a mesura que es vagin formalitzant les darreres actuacions presentades.

Darrera actualització: 07 juny de 2024

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són un conjunt d'objectius mundials relacionats amb els desafiaments ambientals, polítics i econòmics amb què s'enfronta el nostre món. Aquí pots veure com el Pla connecta amb els ODS.